رئیس فدراسیون کشتی گفت: در کشتی همه چیز با برنامه پیش می رود و ما می دانیم که باید به کجا برویم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در مراسم روز ملی کشتی «زادروز جهان پهلوان تختی» و گرامیداشت منصور برزگر، گفت: رفاقت من با احمد دنیا مالی بیش از 20 سال است. چندین سال در شورای شهر و شهرداری تهران با وی رفاقت و همکاری خوبی داشتیم و کارهای عمرانی بزرگ همچون برج میلاد، تونل توحید و اتوبانهای بزرگ از کارهای انجام شده در آن زمان بود و یادگیری من در کار عمرانی در کنار دنیامالی کامل شد.
وی ادامه داد: دنیامالی با ورزش بیگانه نیست. او رییس فدراسیون قایقرانی بود که در آن دوره ۲ طلای بازیهای آسیایی در قایقرانی بدست آمد.
دبیر تصریح کرد: وقتی بعنوان رئیس فدراسیون انتخاب شدیم، ساعت 5 صبح روز بعدش با آقای دنیامالی صبحانه خوردیم و جلسه ای صمیمانه داشتیم. در آنجا به من گفت که اگر قرار است موفق باشید، باید طرح توسعه داشته باشیم و بلافاصله پس از آن جلسه شروع کردیم به نوشتن طرح توسعه و سند راهبردی کشتی و این طرح تا سال 2028 میلادی تدوین شد.
وی افزود: همه ی کارهای ما باید طبق برنامه پیش برود. ما می دانیم که قرار است به کجا برویم. اگر قرار است موفق شویم باید در کنار کار فنی در کارهای عمرانی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ... نیز موفق عمل کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه با داشتن برنامه راه رسیدن به هدف ترسیم شده تصریح کرد: هرکسی که بعد از ما به فدراسیون بیاید باید طبق برنامه کار را جلو ببرد.
دبیر با اشاره به محدود بودن بودجه فدراسیون ها از وزارت ورزش اظهار داشت: نمی توان فقط به بودجه مصوب اتکاء کرد و ما از محل های دیگر بودجه کشتی را تأمین کرده ایم. چه زمانی در کشتی به طلایی های المپیک 6 میلیارد پاداش پرداخت می شد؟ خدا را شکر کشتی به سمت درآمدزایی رفته و ما به قهرمانان خود، حتی در رده ی نوجوانان و جوانان نیز پاداش می دهیم.
وی در مورد تجلیل از استاد منصور برزگر و رونمایی از کتاب وی خاطرنشان کرد: برای مراسم امروز به احترام منصور خان از همه جامعه کشتی و قهرمانان دعوت کردیم. هر کس در کشتی بگوید او به من خدمت نکرده صداقت ندارد. ما کتاب قهرمانان پیشکسوت کشتی را شروع به نوشتن کردهایم و هر قهرمان جهان و المپیکی آماده باشد این کار را میکنیم. منصور برزگر هم با اصرار ما قبول کرد که کتابش نوشته شود، چراکه اعتقاد داریم که باید خودش راوی سرگذشتش باشد تا اینکه دیگران آن روایت کنند.
دبیر با بیان اینکه کتاب علی اکبر حیدری نیز نگارش شده، افزود: در حال نگارش کتاب های دیگر قهرمانان از جمله ابراهیم جوادی از پیشکسوتان و مدال آوران گرانقدر نیز هستیم.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به جایگاه ویژه کشتی در ایران تصریح کرد: کشتی برای ایران مثل تکواندو برای کره و فوتبال برای انگلیس است. کشتی ورزش ملی ماست و برای همه است. از همه پیشکسوتانی که آمدند تشکر میکنم. از المپیک توکیو تا الان ۳ سال گذشته. وقتی در 3 سال بتوانیم 3 مدال طلا و در مجموع 12 مدال بگیریم، چرا باید در 80 سال 10 مدال طلا گرفته باشیم. اعتقاد داریم ظرفیت کشتی خیلی بالاتر از این ها است و این موضوع را باید جا بیاندازیم که تمام تفکر کشتی گیران، طلای المپیک محور باشد. وقتی ما طی 3 سال 3 مدال طلا می گیریم یعنی که می توان در فاصله کم به افتخارات زیاد دست یافت. در المپیک پاریس در کشتی آزاد نیز حداقل شانس 1 طلا داشتیم که به هر دلیلی نشد.
دبیر عنوان کرد: ما یک اندیشکده میخواهیم تا فکر کنیم. ما در علم بدنسازی مشکل داریم. وقتی گفتم در جراحی کتف مشکل داریم خیلی ها ناراحت شدند. خُب مشکل داریم، باید آن بگوییم، چند کشتی گیر عمل کتف کردند و دیگر نتوانستند کشتی بگیرند.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم که کشتی ما خیلی بیشتر از این ها میتواند جلو برود. همین عباس جدیدی، استاد برزگر، منصور مهدی زاده، علیرضا حیدری، امیر خادم، رضا یزدانی، مهدی تقوی و ... باید طلای المپیک می گرفتند. ما باید کاری کنیم که در آینده فرصت سوزی نشود و تعداد طلای المپیک را بالا ببریم.
دبیر با بیان اینکه کار کردن با من سخت است اظهار داشت: ابتدا از تمام کسانی که با من کار می کنند چه از کادرهای فنی در همه رده ها تا کادر اجرایی و ... قدردانی کنم. واقعیت این است که من مدیری 8 ساعته نیستم و زمان کاری مشخصی ندارم، کسانی که در کنار من کار می کنند کارشان سخت است و اذیت می شوند، ولی مطمئنم که خدا در نتیجه کمک می کند و موقعی که نتیجه می گیریم، خستگی همه در می رود.
رئیس فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: از آقای دنیامالی ممنونم چرا که اولین حضور رسمی وی در مراسم روز کشتی بود. برنامه توسعه کشتی را نوشتهایم و برای ادامه راه و اجرای آن به کمک شما احتیاج داریم. همچنین از زحمات کیومرث هاشمی وزیر سابق ورزش و جوانان هم به دلیل حمایت بی دریغش از کشتی، تشکر می کنیم.